Aanmelden

 

Contact opnemen

Bij interesse in de dienstverlening van MB Kinder- en Jeugdpsychologie mailt u naar info@mbpsychologie.nl of belt u naar 0418 700509. U kunt ook het contactformulier onderaan deze pagina invullen.

Screening

In het eerste contactmoment vindt er een screening plaats of psychologisch onderzoek en/of behandeling een antwoord zou kunnen geven op de hulpvraag van u of uw kind. Bij een positief antwoord maken wij een afspraak voor een intakegesprek. Het intakegesprek doet MB graag met beide ouders.

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek wordt nader ingegaan op de hulpvraag van u of uw kind. Vaak wordt ook de schoolloopbaan en de ontwikkeling van uw kind tot op heden besproken. Op basis van het intakegesprek wordt er een voorstel voor nader onderzoek en/of behandeling gedaan.

definitieve aanmelding

U ontvangt per beveiligde e-mail een behandelovereenkomst. Na ontvangst van de getekende behandelovereenkomst kan de begeleiding van MB Kinder- en Jeugdpsychologie starten. MB heeft een beperkte wachttijd tussen het intakegesprek en de volgende afspraken.

 

 

 

naam  
e-mail  
tel.nr  
onderwerp  
bericht  
antispam   (vul hier 'ja' in)
      Alle velden zijn verplicht
Kinderpsychologie en Jeugdpsychologie
Website onderhouden met de Websitemachine.nl