Aanmelden

Contact opnemen

 

Bij interesse in de dienstverlening van MB Kinder- en Jeugdpsychologie mailt u naar info@mbpsychologie.nl of belt u naar 0418 700 509. U kunt ook het contactformulier onderaan deze pagina invullen. De praktijkassistente Sandra van Ingen verzorgt de aanmelding. Zij is alle werkdagen tussen 08.30 uur en 12.30 uur bereikbaar.

Screening

De praktijkassistente stuurt u een aanmeldpakket toe. Na ontvangst van de gevraagde documenten zal een (regie)behandelaar beoordelen of de hulp van MB Kinder- en Jeugdpsychologie een antwoord zou kunnen geven op de hulpvraag van u of uw kind. Bij een positief antwoord neemt de praktijkassistente contact met u op voor het plannen van de afspraken. Het intakegesprek doet MB graag met beide ouders. Mochten wij geen passende zorg kunnen bieden, nemen wij direct na de screening telefonisch contact met u op. 

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek wordt nader ingegaan op de hulpvraag van u of uw kind. Vaak wordt ook de schoolloopbaan en de ontwikkeling van uw kind tot op heden besproken. Op basis van het intakegesprek wordt er een voorstel voor  onderzoek en/of behandeling gedaan. Ook worden tijdens het intakegesprek de regels die gelden met u besproken. Als er nog vragen zijn over de behandelovereenkomst die u bij het aanmeldpakket heeft ontvangen, kunnen deze tijdens het intakegesprek gesteld worden. Als tijdens de intake blijkt dat er toch geen passende zorg geboden kan worden, gaan wij samen met u op zoek naar een ander alternatief. 

Onderzoek en/of behandeling

MB heeft een beperkte wachttijd tussen het intakegesprek en de volgende afspraken. Vaak worden de afspraken al onder voorbehoud ingepland na de screening. Zo weet u al snel waar u aan toe bent. Is de hulpvraag tijdens de screening onvoldoende duidelijk, dan worden de vervolgafspraken na het intakegesprek ingepland.

Contactformulier  Alle velden zijn verplicht
Maak je website met Websitemachine.nl