Aanmelden

Contact opnemen

 

Bij interesse in de dienstverlening van MB Kinder- en Jeugdpsychologie mailt u naar info@mbpsychologie.nl of belt u naar 0418 700 509. U kunt ook het contactformulier onderaan deze pagina invullen. De praktijkassistente verzorgt de aanmelding. Zij is alle werkdagen tussen 08.30 uur en 12.30 uur bereikbaar.

Screening

De praktijkassistente stuurt u een aanmeldpakket toe. Na ontvangst van de gevraagde documenten zal de regiebehandelaar beoordelen of psychologisch onderzoek en/of behandeling een antwoord zou kunnen geven op de hulpvraag van u of uw kind. Bij een positief antwoord neemt de praktijkassistente contact met u op voor het plannen van de afspraken. Het intakegesprek doet MB graag met beide ouders. Mochten wij geen passende zorg kunnen bieden, nemen wij direct na de screening telefonisch contact met u op.

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek wordt nader ingegaan op de hulpvraag van u of uw kind. Vaak wordt ook de schoolloopbaan en de ontwikkeling van uw kind tot op heden besproken. Op basis van het intakegesprek wordt er een voorstel voor  onderzoek en/of behandeling gedaan. Ook worden tijdens het intakegesprek de regels die binnen de Basis GGZ gelden met u besproken. Als er nog vragen zijn over de behandelovereenkomst die u bij het aanmeldpakket heeft ontvangen, kunnen deze tijdens het intakegesprek gesteld worden.

Onderzoek en/of behandeling

MB heeft een beperkte wachttijd tussen het intakegesprek en de volgende afspraken. Vaak worden de afspraken al onder voorbehoud ingepland na de screening door de regiebehandelaar. Zo weet u al snel waar u aan toe bent. Is de hulpvraag tijdens de screening onvoldoende duidelijk, dan worden de vervolgafspraken na het intakegesprek ingepland.

 

 

   Alle velden zijn verplicht
Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl