Aanmelden

 

Contact opnemen

Bij interesse in de dienstverlening van MB Kinder- en Jeugdpsychologie mailt u naar info@mbpsychologie.nl of belt u naar 0418 700509. U kunt ook het contactformulier onderaan deze pagina invullen.

Screening

In het eerste contactmoment vindt er een screening plaats of psychologisch onderzoek en/of behandeling een antwoord zou kunnen geven op de hulpvraag van u of uw kind. Bij een positief antwoord maken wij een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Het intakegesprek doet MB graag met beide ouders.

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek wordt nader ingegaan op de hulpvraag van u of uw kind. Vaak wordt ook de schoolloopbaan en de ontwikkeling van uw kind tot op heden besproken. Op basis van het intakegesprek wordt er een voorstel voor nader onderzoek en/of behandeling gedaan.

definitieve aanmelding

U ontvangt per e-mail een behandelovereenkomst. Na ontvangst van de getekende behandelovereenkomst kan de begeleiding van MB Kinder- en Jeugdpsychologie starten. MB heeft geen wachttijd tussen het intakegesprek en de volgende afspraken.

 

 

 

naam  
e-mail  
tel.nr  
onderwerp  
bericht  
antispam   (vul hier 'ja' in)
      Alle velden zijn verplicht
Kinderpsychologie en Jeugdpsychologie
Website onderhouden met de Websitemachine.nl