Contact

 

Voor de dienstverlening van MB Kinder- en Jeugdpsychologie kunt u in Dodewaard, Geldermalsen, Tiel of Zaltbommel terecht. In Zaltbommel is de praktijk gevestigd in het Integraal gezondheidscentrum Zaltbommel. In het centrum van Geldermalsen kunt u terecht bij het voormalige ING-pand of in het voormalig zalencentrum Ons Huis. MB heeft in Tiel praktijkruimte tegenover het Eerstelijns Centrum Tiel. In Dodewaard zijn we gevestigd in Gezondheidscentrum De Steegakker. Aan u de keuze!

MB Kinder- en Jeugdpsychologie | Onderzoek en behandeling bij leer- en gedragsproblemen in Zaltbommel en OpijnenAlgemene contactgegevens

MB Kinder- en Jeugdpsychologie
De Virieusingel 8
5301 GB Zaltbommel
E. info@mbpsychologie.nl
T. 0418 700 509
www.mbpsychologie.nl
 

 

Voor vragen zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 uur tot 17.30 uur. E-mailen kan natuurlijk ook. Voor het plannen of verzetten van afspraken kunt u het best tussen 08.30 uur en 12.30 uur contact opnemen. De praktijkassistente kan u dan verder helpen.

Bij inhoudelijk vragen over de behandeling van u of uw kind kunt u het best direct contact opnemen met de eigen behandelaar. Bij de start van het onderzoek en/of de behandeling ontvangt u een visitekaartje met de contactgegevens van de behandelaar. Ook staan de contactgegevens van de medewerkers op onze website vermeld. 

Bezoekadressen  

MB Kinder- en Jeugdpsychologie
Steegakker 14
6669 CZ Dodewaard
 
MB Kinder- en Jeugdpsychologie (algemeen)
Kostverlorenkade 6
4191 CH Geldermalsen
 
MB Kinder- en Jeugdpsychologie (vaktherapie)
Herman Kuijkstraat 11
4191 AH Geldermalsen
 
MB Kinder- en Jeugdpsychologie
Dodewaardlaan 6, kamer 6
4006 EA Tiel
 
MB Kinder- en Jeugdpsychologie
De Virieusingel 8
5301 GB Zaltbommel
 
Maak je website met Websitemachine.nl