Coronavirus

 

Bij MB Kinder- en Jeugdpsychologie hebben we maatregelen genomen om de risico’s op het verspreiden van het coronavirus te beperken. Wij volgen hierin het landelijke beleid: onze behandelaren gaan zoveel als mogelijk vanuit huis werken.

Als u of uw kind in de periode van 16 maart tot en met 6 april aanstaande een afspraak op de praktijk heeft, dan hoeft u of uw kind niet naar de praktijk te komen. De behandelaar zal telefonisch contact met u opnemen om te bekijken hoe de behandeling verder zal gaan. Wij bekijken wat er telefonisch mogelijk is, bijvoorbeeld met beeldbellen.

Als u vragen heeft over het verdere verloop van de behandeling, neem dan direct contact op met uw eigen behandelaar. De contactgegevens staan op onze website vermeld.

De dienstverlening van MB Kinder- en Jeugdpsychologie ziet er in de periode tot en met 6 april anders uit dan u van ons gewend bent. Wij willen bevorderen dat cliënten en medewerkers gezond blijven en medewerkers hun werk op afstand kunnen blijven doen. Wij houden ons aan de hygiëneregels en andere preventieve maatregelen die door het RIVM worden geadviseerd.

Team MB Kinder- en Jeugdpsychologie

Kinderpsychologie en Jeugdpsychologie
Website onderhouden met de Websitemachine.nl