Info Verwijzer

 

MB Kinder- en Jeugdpsychologie is een kleinschalige praktijk met vier locaties in Rivierenland, te weten: Geldermalsen. Tiel, Dodewaard en Zaltbommel. Wij bieden zorg aan voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot 18 jaar. Wij verzorgen zowel diagnostiek als behandeling. Om voor onze zorg in aanmerking te komen is een verwijzing met een vermoeden van in de DSM-5 benoemde stoornis van de gemeente, de huisarts, de medisch specialist of een gecertificeerde instelling nodig. 

Wanneer Basis GGZ?

Er is sprake van Basis GGZ als er naast een vermoeden van een DSM-5 stoornis ook sprake is van: 

Als er aanwijzingen zie duiden op gevaar voor ernstige zelfverwaarlozing, suïcide, (huiselijk) geweld of automutilatie, mogen wij uw cliënt niet in zorg nemen. 

Aanmelden Basis GGZ

Bij voorkeur ontvangen wij de verwijsbrief via Zorgdomein. Een andere mogelijkheid is om de verwijsbrief via Zorgmail te versturen. Het is belangrijk dat de cliënt zich ook zelf bij de praktijk meldt. 

Vragen Basis GGZ

Indien u vragen heeft over de praktijk, het zorgaanbod of wilt overleggen over een (nieuwe) cliënt, staan wij u uiteraard graag te woord. U kunt dan contact opnemen met de praktijk op telefoonnummer 0418-700509. 

Aanmelden ED-zorg

Het aanmeldproces voor de vergoede dyslexiezorg verloopt via Bureau Dyslexiezorg Betuwe of via het dyslexieteam van Samenwerkingsverband PO de Meierij, afhankelijk van de gemeente waar de cliënt woont. Voor vragen over het aanmeldproces kunt u het beste contact opnemen met de hiervoor benoemde samenwerkingsverbanden. 

Actuele wachttijden

De actuele wachttijden kunt u hier vinden. 

Maak je website met Websitemachine.nl