Team

 

Manita Buitenweg is de praktijkhouder en regiebehandelaar van MB Kinder- en Jeugdpsychologie. Zij wordt ondersteund door een enthousiast team van orthopedagogen en psychologen. Graag stellen zij zich aan u voor.

 

Ik ben Eva van Doorn en werkzaam als psycholoog op de locatie Geldermalsen. Ik ben in opleiding tot Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP. Tijdens mijn studie klinische psychologie aan de VU heb ik gewerkt met studenten met ASS en heb ik stage gelopen bij het AMC op de afdeling angststoornissen. Bij MB houd ik mij bezig met diagnostiek en behandeling van kinderen en jeugdigen met uiteenlopende problematiek. In de diagnostiek richt ik mij vooral op gedragsproblemen. In mijn behandelingen maak ik gebruik van verschillende behandelvormen, waaronder oplossingsgerichte therapie en cognitieve gedragstherapie.

Ik ben werkzaam van maandag tot en met donderdag en direct bereikbaar via mijn e-mailadres eva@mbpsychologie.nl.

 

Mijn naam is Britta Suykerbuyk en ik ben werkzaam als orthopedagoog op verschillende locaties. In 2020 start ik met de opleiding tot systeemtherapeut. Ik heb ruime ervaring met vergoede dyslexiezorg. Nu richt ik mij zowel op leren als gedrag. In mijn behandelingen zet ik cognitieve gedragstherapie en oplossingsgerichte therapie in. Daarnaast werk ik regelmatig met het jonge kind, waarbij spel een grote rol speelt. Ik vind het belangrijk dat de behandeling samen met ouders tot stand komt en dat er stapsgewijs gewerkt wordt aan het behalen van de doelen.

Ik ben werkzaam op dinsdag, woensdag, donderdag (de even weken) en vrijdag en direct bereikbaar via mijn e-mailadres britta@mbpsychologie.nl.

 

 

Ik ben Madelein Vrieling, werkzaam als orthopedagoog en in opleiding tot Orthopedagoog Generalist. Ik ben op verschillende locaties werkzaam. In mijn onderzoeken probeer ik te achterhalen waar de klachten van uw zoon of dochter vandaan komen, zodat u op een goede manier met hem of haar om kunt gaan. In mijn behandelingen gebruik ik elementen uit de oplossingsgerichte therapie en cognitieve gedragstherapie. Ook verzorg ik dyslexiebehandelingen. Om een goed behandelresultaat te behalen, is een samenwerking met ouders, behandelaar en eventueel school voor mij zeer belangrijk.

Ik ben werkzaam van maandag tot en met donderdag en direct bereikbaar via mijn e-mailadres madelein@mbpsychologie.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kinderpsychologie en Jeugdpsychologie
Website onderhouden met de Websitemachine.nl