Team

 

 

Mijn naam is Manita Buitenweg. Ik ben praktijkhouder en regiebehandelaar van MB Kinder- en Jeugdpsychologie. Ik ben opgeleid tot Orthopedagoog Generalist en werkzaam op alle locaties. Vaak zult u tijdens een intakegesprek kennis met mij maken. Naast de dagelijkse aansturing van de praktijk verzorg ik dyslexiebehandelingen, cognitieve gedragstherapie en EMDR. Mijn deskundigheid bevindt zich vooral op het snijvlak van onderwijs en zorg. Ik word ondersteund door een enthousiast team van orthopedagogen en psychologen. 

Ik ben werkzaam van maandag tot en met vrijdag en bereikbaar via het praktijknummer 0418 700509 of het algemene e-mailadres info@mbpsychologie.nl.

 

Ik ben Eva van Doorn en werkzaam als psycholoog op de locatie Geldermalsen. Ik ben in opleiding tot Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP. Tijdens mijn studie klinische psychologie aan de VU heb ik gewerkt met studenten met ASS en heb ik stage gelopen bij het AMC op de afdeling angststoornissen. Bij MB houd ik mij bezig met diagnostiek en behandeling van kinderen en jeugdigen met uiteenlopende problematiek. In de diagnostiek richt ik mij vooral op gedragsproblemen. In mijn behandelingen maak ik gebruik van verschillende behandelvormen, waaronder oplossingsgerichte therapie en cognitieve gedragstherapie.

Ik ben werkzaam van maandag tot en met donderdag en direct bereikbaar op mijn mobiele nummer 06 4806 4805 of via mijn e-mailadres eva@mbpsychologie.nl.

 

 

Mijn naam is Sandra van Ingen. Ik ben als praktijkassistente werkzaam op de locatie Geldermalsen. Als u in de ochtenden naar de praktijk belt, dan is de kans groot dat u mij aan de telefoon krijgt. Ik verzorg de aanmeldingen voor alle locaties en beheer de agenda's van de behandelaren. Daarnaast verzorg ik de administratie van de praktijk. Ik vind het belangrijk dat alles op de praktijk soepel verloopt. Voor het aanmelden en het maken of verzetten van afspraken, kunt u het best in de ochtend contact opnemen. Ik heb dan rustig de tijd om u te woord te staan. 

Ik ben werkzaam van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 12.30 uur en bereikbaar op het algemene praktijknummer 0418 700509 of via mijn e-mailadres sandra@mbpsychologie.nl.

 

 

Mijn naam is Britta Suykerbuyk en ik ben werkzaam als orthopedagoog op verschillende locaties. In 2020 start ik met de opleiding tot systeemtherapeut. Ik heb ruime ervaring met vergoede dyslexiezorg. Nu richt ik mij zowel op leren als gedrag. In mijn behandelingen zet ik cognitieve gedragstherapie en oplossingsgerichte therapie in. Daarnaast werk ik regelmatig met het jonge kind, waarbij spel een grote rol speelt. Ik vind het belangrijk dat de behandeling samen met ouders tot stand komt en dat er stapsgewijs gewerkt wordt aan het behalen van de doelen.

Ik ben werkzaam op dinsdag, woensdag, donderdag (de even weken) en vrijdag en bereikbaar op 06 4806 4801 of via mijn e-mailadres britta@mbpsychologie.nl.

 

 

Ik ben Madelein Vrieling, werkzaam als orthopedagoog en in opleiding tot Orthopedagoog Generalist. Ik ben op verschillende locaties werkzaam. In mijn onderzoeken probeer ik te achterhalen waar de klachten van uw zoon of dochter vandaan komen, zodat u op een goede manier met hem of haar om kunt gaan. In mijn behandelingen gebruik ik elementen uit de oplossingsgerichte therapie en cognitieve gedragstherapie. Ook verzorg ik dyslexiebehandelingen. Om een goed behandelresultaat te behalen, is een samenwerking met ouders, behandelaar en eventueel school voor mij zeer belangrijk.

Ik ben werkzaam van maandag tot en met donderdag en direct bereikbaar op nummer 06 4806 4807 of via mijn e-mailadres madelein@mbpsychologie.nl.

 

 

Mijn naam is Marjolein Wisse. Ik ben als orthopedagoog werkzaam op de locaties Geldermalsen, Tiel en Zaltbommel. Daarnaast kom ik geregeld op scholen voor het verzorgen van dyslexiebehandelingen. Naast leerproblemen als dyslexie en dyscalculie houd ik mij ook bezig met diagnostiek en behandeling van gedragsproblemen. In mijn behandelingen maak ik gebruik van elementen uit de oplossinggerichte therapie en de cognitieve gedragstherapie. 

 

Ik ben werkzaam op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en direct bereikbaar op 06 4806 4802 of via mijn e-mailadres marjolein@mbpsychologie.nl.

 

 

 

 

Kinderpsychologie en Jeugdpsychologie
Website onderhouden met de Websitemachine.nl