Voorwaarden

 

Algemene voorwaarden MB Kinder- en Jeugdpsychologie | Lid van de beroepsverenigingen NVO en NIP

De praktijkhouder is aangesloten bij de NVO. Op overeenkomsten tussen leden van de Nederlandse Vereniging van pedagogen en Onderwijskundigen en haar cliënten zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.

Afzeggen

MB hanteert de regel dat een afspraak minimaal 24 uur van te voren afgezegd moet worden. De afspraak wordt dan kosteloos naar een ander moment verplaatst. Indien u te laat bent met afzeggen, brengt MB u het volledige bedrag in rekening. Dit geldt voor zowel particuliere zorg als vergoede zorg.

Betaling

Bij particuliere zorg wordt de factuur aan de cliënt of zijn wettelijke vertegenwoordiger gericht. Tenzij anders overeengekomen dient de factuur binnen 14 dagen te worden voldaan. Behandelingen worden maandelijks achteraf gefactureerd, psychologisch onderzoek wordt na het intakegesprek gefactureerd en dient voor het afsluitende adviesgesprek te zijn voldaan. Betaling kan uitsluitend via een bankoverschrijving geschieden.  

Behandelcontact

Telefonisch of e-mailcontact wordt niet in rekening gebracht als het gaat om een kort overleg of het maken van een afspraak. Wanneer het om behandelcontact gaat, wordt het uurtarief in rekening gebracht.

 

 

Maak je website met Websitemachine.nl