Wachttijden

 

De toegangstijd voor nieuwe cliënten is vanwege de uitbraak van het coronavirus en de daarbij behorende preventieve maatregelen veel langer dan gebruikelijk. 

Intakegesprek

De gemiddelde toegangstijd voor een intakegesprek bedraagt momenteel 8 weken. Vanwege de gevolgen van de coronacrisis is de toegangstijd veel langer dan gebruikelijk. De toegangstijd is daarnaast afhankelijk van de beschikbaarheid van ouder(s)/verzorger(s). Voor een afspraak aan het begin van de ochtend of einde van de middag is de toegangstijd langer dan voor een afspraak overdag. Het onderzoek en/of behandeling kan vaak wel binnen 4 weken na het intakegesprek verzorgd worden. Hierbij speelt de beschikbaarheid van u en uw kind een belangrijke rol.

Treeknormen

MB Kinder- en Jeugdpsychologie hanteert de zogenaamde Treeknormen. Deze normen bepalen de grens tussen aanvaarbare en problematische wachttijden. MB kent in de coronacrisis momenteel helaas problematische wachttijden. De Treeknormen zijn als volgt: 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de toegangstijd en wachttijden voor uw kind? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u dan informeren over de mogelijkheden. 

 

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl