Welkom

 

Welkom bij MB Kinder- en Jeugdpsychologie, een kleinschalige en zelfstandige praktijk voor kinderen en jongeren tot 18 jaar, hun ouders en andere betrokkenen. MB is gespecialiseerd in hulp aan schoolgaande kinderen en jongeren bij wie het leren niet vanzelf gaat of de ontwikkeling anders verloopt.

Manita Buitenweg

MB is Manita Buitenweg, een betrokken en gedreven orthopedagoog en onderwijskundige met meer dan 20 jaar werkervaring op het snijvlak van onderwijs en zorg. Bij MB is een klein team van psychologen en orthopedagogen werkzaam. MB werkt oplossingsgericht, denkend in mogelijkheden en kijkend naar de vragen van het kind en zijn of haar omgeving.

Basis GGZ

Als uw zoon of dochter anders leert of anders is dan andere kinderen kan de begeleiding van MB zinvol zijn. U kunt bij MB terecht voor particuliere en vergoede zorg. MB verzorgt onder andere onderzoek bij en behandeling van:

Vergoede Dyslexiezorg

MB Kinder- en Jeugdpsychologie is aangesloten bij het Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie (NKD). U kunt dus rekenen op een hoge kwaliteit van dyslexiezorg. Als u vermoedt dat uw zoon of dochter dyslexie heeft, neem dan contact op voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. 

Voor de dienstverlening van MB Kinder- en Jeugdpsychologie kunt u terecht in DodewaardGeldermalsen, Tiel of Zaltbommel. 

In de regio Rivierenland heeft MB met de gemeenten Buren, Culemborg, Maasdriel, Neder-Betuwe, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal en Zaltbommel een contract voor vergoede psychologische zorg en dyslexiezorg afgesloten.

In de regio Centraal Gelderland heeft MB met de gemeente Overbetuwe een contract voor vergoede psychologische zorg en dyslexiezorg afgesloten.

 

Maak je website met Websitemachine.nl