Stageplaats BGGZ en EED

Stageplaats BGGZ en EED

De stageplaats is inmiddels ingevuld. 

MB Kinder- en Jeugdpsychologie biedt een stageplaats aan voor een universitaire student orthopedagogiek of psychologie die ervaring op wil doen binnen de Basis GGZ en EED. Ben jij woonachtig in de regio Rivierenland en op zoek naar een stageplaats? Neem dan contact met ons op.

Wie zijn wij?

MB Kinder- en Jeugdpsychologie is een kleinschalige praktijk die zich richt op kinderen en jongeren met leer- en gedragsproblemen. Wij werken vanuit vier locaties in Rivierenland: Dodewaard, Geldermalsen, Tiel en Zaltbommel. Wij verzorgen onderzoek en behandeling binnen de Basis GGZ en bij kinderen met (een vermoeden van) ernstige enkelvoudige dyslexie (EED). Wij staan voor persoonlijke zorg dicht bij huis.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar student in masterfase. Je bent leergierig en hebt affiniteit met kinderen en jeugdigen. Je houdt van open communicatie, bent toegankelijk en zoekt de samenwerking op om veranderingen mogelijk te maken. Een stageplaats houdt meer in dan het leren verzorgen van diagnostiek en behandelingen en vraagt om een brede interesse en actieve houding. Wij verwachten bijvoorbeeld dat je actief meedenkt over het verbeteren van ons zorgaanbod.

Wat bieden wij?

MB Kinder- en Jeugdpsychologie kent een klein en betrokken team van gedragswetenschappers die jou graag willen begeleiden bij jouw leerproces. Wij zorgen voor adequate begeleiding om je leerdoelen te behalen. Als psycholoog of orthopedagoog in opleiding krijg je met veel verschillende problematieken en behandelvormen te maken. De stageplaats bestaat in eerste instantie uit het ondersteunen van de gedragswetenschappers op één of meerdere vestigingen. Na een periode van meekijken en werken onder directe supervisie wordt van je verwacht dat je de werkzaamheden steeds meer zelfstandig gaat uitvoeren.

Werkzaamheden

Wat vragen wij?

Wat bieden wij?

Interesse?

Wil je ervaring opdoen binnen onze praktijk? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar info@mbpsychologie.nl.

 

12-02-2021 Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl