Vacature Basis GGZ en EED-zorg

Vacature Basis GGZ en EED-zorg

Vanwege de groei van MB Kinder- en Jeugdpsychologie zijn wij op zoek naar een enthousiaste, betrokken en deskundige collega. Ben jij als psycholoog of orthopedagoog met minimaal 3 jaar werkervaring op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan? Neem dan contact met ons op.

WIE ZIJN WIJ?

MB Kinder- en Jeugdpsychologie is een kleinschalige praktijk die zich richt op kinderen en jongeren met leer- en gedragsproblemen. Wij werken vanuit vier locaties in Rivierenland: Dodewaard, Geldermalsen, Tiel en Zaltbommel. Wij verzorgen onderzoek en behandeling binnen de Basis GGZ en bij kinderen met (een vermoeden van) ernstige enkelvoudige dyslexie. Wij staan voor persoonlijke zorg dicht bij huis.

WIE ZOEKEN WIJ?

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige en klantgerichte collega die deskundig is op het terrein van kind en jeugd. Je houdt van open communicatie, bent toegankelijk en zoekt de samenwerking op om veranderingen mogelijk te maken. De werkzaamheden zullen voornamelijk in Geldermalsen en Zaltbommel verricht worden.

WAT BIEDEN WIJ?

Wij bieden je een veelzijdige functie aan en je krijgt veel ruimte om je werk zelf vorm te geven. Je krijgt ondersteuning van een enthousiast team en je bouwt mee aan een groeiende praktijk. Daarnaast bieden wij je goede opleidingsmogelijkheden.

WERKZAAMHEDEN

WAT VRAGEN WIJ?

VOORWAARDEN

Wij bieden een veelzijdige functie met een omvang van 24 tot 32 uur per week aan. De honorering is marktconform en passend bij de gevraagde opleiding en werkervaring.

INTERESSE?

Wil je ons team komen versterken? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar info@mbpsychologie.nl. Wil je eerst meer weten over de functie, neem dan via het algemeen nummer 0418 700509 contact op met Manita Buitenweg. 

16-10-2021 Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl