Vacature startende orthopedagoog of psycholoog

Vacature startende orthopedagoog of psycholoog

 

Vanwege de groei van MB Kinder- en Jeugdpsychologie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Wij zoeken iemand die zijn of haar eigen talenten wil gaan ontdekken en ontwikkelen binnen het werkveld van de Basis GGZ. Ben jij als orthopedagoog of psycholoog net of minder dan twee jaar geleden afgestudeerd en in het bezit van een diagnostiekaantekening, neem dan contact met ons op.

Wie zijn wij?

MB Kinder- en Jeugdpsychologie is een kleinschalige praktijk die zich richt op kinderen en jongeren met leer- en gedragsproblemen. Wij werken vanuit vier locaties in Rivierenland: Dodewaard, Geldermalsen, Tiel en Zaltbommel. Wij verzorgen onderzoek en behandeling binnen de Basis GGZ en bij kinderen met (een vermoeden van) ernstige dyslexie. Wij staan voor persoonlijke zorg dicht bij huis.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige en cliëntgerichte collega die een relevante masteropleiding op het gebied van kinderen en jeugd heeft afgerond. Je houdt van open communicatie, bent toegankelijk en zoekt de samenwerking op om veranderingen mogelijk te maken. Je bent nieuwsgierig om verschillende onderzoeksmaterialen en behandelmethoden te leren kennen. Daarnaast ben je in staat om kritisch naar je eigen handelen te kijken.

Wat bieden wij?

Als startende orthopedagoog of psycholoog staat jouw ontwikkeling centraal bij MB Kinder- en Jeugdpsychologie. In samenspraak wordt er een opleidingsprogramma opgesteld om je vakkennis te verbreden en je persoonlijke vaardigheden te versterken. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de basiscursus cognitieve gedragstherapie of een verdiepende diagnostiekcursus. Daarnaast word je begeleid door een ervaren collega en neem je deel aan intervisiebijeenkomsten. Wij bieden je binnen de Basis GGZ een veelzijdige functie aan, je krijgt volop de gelegenheid om je opgedane kennis en ervaring in te zetten in de praktijk. Daarnaast maak je deel uit van een enthousiast en deskundig team van orthopedagogen, psychologen en vaktherapeuten.

Werkzaamheden

Wat vragen wij?

Voorwaarden

Wij bieden een veelzijdige functie met een omvang van 24 tot 36 uur per week aan. De honorering is marktconform en passend bij de gevraagde opleiding en werkervaring. Je ontvangt 8% vakantiegeld, een pensioenregeling, een telefoon, een laptop, een reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.

Interesse?

Wil je ons team komen versterken? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar info@mbpsychologie.nl. Wij zien je reactie graag voor 22 juli 2022 tegemoet. Wil je eerst meer weten over de functie, neem dan via het algemeen nummer 0418 700509 contact op met Manita Buitenweg. Het streven is om de procedure in augustus af te ronden. Wij zien je reactie graag tegemoet.

26-06-2022 Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl