Vacature dyslexiebehandelaar

Vacature dyslexiebehandelaar

 

Vacature dyslexiebehandelaar

MB Kinder- en Jeugdpsychologie biedt hulp aan kinderen met ernstige lees- en spellingsproblemen. Wil jij als logopedist, orthopedagoog of psycholoog samen met kinderen werken aan het verbeteren van de lees- en spellingsprestaties? Neem dan contact met ons op.

Wie zijn wij?

MB Kinder- en Jeugdpsychologie is een kleinschalige praktijk die zich richt op kinderen en jongeren met leer- en gedragsproblemen. Wij werken vanuit vier locaties in Rivierenland: Dodewaard, Geldermalsen, Tiel en Zaltbommel. Wij verzorgen onderzoek en behandeling binnen de Basis GGZ en bij kinderen met (een vermoeden van) ernstige dyslexie. Wij staan voor persoonlijke zorg dicht bij huis.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige en cliëntgerichte collega die deskundig is of wil worden op het terrein van de dyslexiezorg. Je houdt van open communicatie, bent toegankelijk en zoekt de samenwerking op om veranderingen mogelijk te maken. Je hebt een afgeronde universitaire opleiding orthopedagogiek of psychologie met een diagnostiekaantekening. Ook als je net bent afgestudeerd en je affiniteit hebt met leerproblemen, word je van harte uitgenodigd om te solliciteren. Dit geldt ook voor logopedisten die nascholing hebben gevolgd op het gebied van dyslexie.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een veelzijdige functie aan en je krijgt veel ruimte om je werk zelf vorm te geven. Je krijgt ondersteuning van een ervaren collega en je bouwt mee aan een groeiende praktijk. Je maakt deel uit van een enthousiast en deskundig team van orthopedagogen, psychologen en vaktherapeuten. Afhankelijk van je kennis en ervaring krijg je één of meerdere opleidingen aangeboden. Daarnaast heb je wekelijks werkbegeleiding van een regiebehandelaar en neem je deel aan een intervisiegroep. Wij willen graag jouw talent verder ontwikkelen en een langdurig dienstverband met je aangaan. Deze vacature is indien gewenst te combineren met de vacature orthopedagoog of psycholoog Basis GGZ.

Werkzaamheden

• onderzoek binnen de vergoede dyslexiezorg (orthopedagoog/psycholoog)
• behandeling binnen de vergoede dyslexiezorg (logopedist/orthopedagoog/psycholoog)
• onderzoek bij kinderen en jongeren met leerproblemen (orthopedagoog/psycholoog)

Wat vragen wij?

• afgeronde universitaire opleiding orthopedagogiek/psychologie of
• HBO-opleiding logopedie met nascholing op het gebied van dyslexie
• in bezit van een diagnostiekaantekening (orthopedagoog/psycholoog)
• in bezit van rijbewijs B
• in bezit van een auto
• bij voorkeur kennis van en ervaring met vergoede dyslexiezorg

Voorwaarden

Wij bieden een veelzijdige functie met een omvang van gemiddeld 16 tot 32 uur per week aan. Het is mogelijk om volgens een jaarurensystematiek te werken, waarbij de werkzaamheden uitgevoerd worden in 40 schoolweken per jaar. De honorering is marktconform en passend bij de gevraagde opleiding en werkervaring. Je ontvangt 8% vakantiegeld, een pensioenregeling, een telefoon, een laptop, een reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.

Interesse? 

Wil je ons team komen versterken? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar info@mbpsychologie.nl. Wij zien je reactie graag voor 22 juli 2022 tegemoet. Wil je eerst meer weten over de functie, neem dan via het algemeen nummer 0418 700509 contact op met Manita Buitenweg. Het streven is om de procedure in augustus af te ronden. Wij zien je reactie graag tegemoet.

25-06-2022 Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl