Vacature praktijkassistente GGZ

Vacature praktijkassistente GGZ

 

Vanwege de groei van MB Kinder- en Jeugdpsychologie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Ben jij een medewerker zorgadministratie of medische secretaresse? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

MB Kinder- en Jeugdpsychologie is een kleinschalige praktijk die zich richt op kinderen en jongeren met leer- en gedragsproblemen. Wij werken vanuit vier locaties in Rivierenland: Dodewaard, Geldermalsen, Tiel en Zaltbommel. Wij verzorgen onderzoek en behandeling binnen de Basis GGZ en bij kinderen met (een vermoeden van) ernstige dyslexie. Wij staan voor persoonlijke zorg dicht bij huis.

Wie zoeken wij?

Jij bent iemand die de twee regiebehandelaren en twaalf behandelaren administratief kan ondersteunen. Je doet dit samen met een andere praktijkassistente. Je bent administratief handig en je kunt goed multi-tasken en organiseren. Je bent iemand die zich het werk snel eigen kan maken. Je houdt van open communicatie, je bent toegankelijk en je bent in staat om kritisch naar je eigen handelen te kijken.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een veelzijdige administratieve functie in de dynamische wereld van de geestelijke gezondheidszorg aan. Je maakt deel uit van een enthousiast en deskundig team waarbij de zorg voor kinderen en jongeren centraal staat. Je wordt begeleid door een ervaren praktijkassistente en de praktijkhouder. Jij bent het eerste aanspreekpunt in de praktijk, zowel voor (ouders van) cliënten als medewerkers.

Werkzaamheden

Wat vragen wij?

Voorwaarden

Wij bieden een veelzijdige functie met een omvang van 20 uur per week aan. De werkzaamheden zijn van maandag tot en met vrijdag van 13.00 uur tot 17.00 uur. De standplaats is de locatie Geldermalsen. De honorering is marktconform en passend bij de gevraagde opleiding en werkervaring. De inschaling zal tussen de 2117 euro en 3241 euro per maand zijn bij een volledige werkweek. Je ontvangt 8% vakantiegeld, een pensioenregeling, een reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen bij een volledig dienstverband. Wij bieden je in eerste instantie een jaarcontract aan, maar wij zijn op zoek naar iemand die zich langdurig aan de praktijk wil binden.

Interesse?

Wil je ons team komen versterken? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar info@mbpsychologie.nl. Wij zien je reactie graag voor 1 augustus 2022  tegemoet. Wil je eerst meer weten over de functie, neem dan via het algemeen nummer 0418 700509 contact op met Manita Buitenweg. Het streven is om de procedure in augustus af te ronden. Wij zien je reactie graag tegemoet.

09-07-2022 Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl