Vacature vaktherapeut

Vacature vaktherapeut

 

MB Kinder- en Jeugdpsychologie is op zoek naar een enthousiaste, betrokken en ervaren vaktherapeut. Wij beschikken in het centrum van Geldermalsen over een behandelruimte waar beeldende therapie, dramatherapie en/of speltherapie geboden kan worden. Wil jij samen met de huidige dramatherapeut en de orthopedagogen/psychologen een bijdrage leveren aan de communicatieve- en sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen en jongeren? Neem dan contact met ons op!

Wie zijn wij?

MB Kinder- en Jeugdpsychologie is een kleinschalige praktijk die zich richt op kinderen en jongeren met leer- en gedragsproblemen. Wij werken vanuit vier locaties in Rivierenland: Dodewaard, Geldermalsen, Tiel en Zaltbommel. Vaktherapie wordt alleen op de locatie Geldermalsen aangeboden. Wij verzorgen onderzoek en behandeling binnen de Basis GGZ en bij kinderen met (een vermoeden van) ernstige dyslexie. Binnen het behandelaanbod van de Basis GGZ bieden wij verschillende behandelvormen aan, waaronder ervaringsgerichte therapie.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een tweede vaktherapeut, waarbij er geen duidelijke voorkeur is voor een discipline. Voor ons is het belangrijk dat je in het team past en vaktherapie verder kan uitbouwen in de regio. In onze behandelkamer kan helaas geen danstherapie, muziektherapie of psychomotorische therapie geboden worden. Naast vaktherapeuten nodigen wij ook orthopedagogen/psychologen met een specialisatie in de speltherapie van harte uit om te solliciteren. Je houdt van open communicatie, bent toegankelijk en zoekt de samenwerking op om veranderingen mogelijk te maken.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een veelzijdige functie aan en je krijgt veel ruimte om je werk zelf vorm te geven. Je werkt binnen de praktijk samen met de dramatherapeut en de orthopedagogen/psychologen. Je bouwt mee aan een groeiende praktijk. Wij kennen een informele werksfeer waarbij er sprake is van korte lijntjes.

Werkzaamheden

• Je behandelt kinderen en jongeren op basis van het opgestelde behandelplan.
• Je stemt de behandeling met de regiebehandelaar en een gedragswetenschapper af.
• Je zet zowel individuele- als systemische interventies in.
• Je voert gesprekken met betrokkenen over de behandeling, de voortgang en de resultaten.
• Je stelt evaluatieplannen op en voert deze uit.
• Je houdt het dossier op orde en registreert de activiteiten die je doet.

Wat vragen wij?

• In bezit van een afgeronde HBO- of WO-diploma vaktherapie.
• Je bent opgenomen in het Register Vaktherapie.
• Een registratie bij de SKJ als je een orthopedagoog/psycholoog bent.
• Je bent in bezit van rijbewijs B en hebt beschikking over eigen vervoer.
• Je hebt bij voorkeur al meerdere jaren werkervaring met kinderen en jongeren.
• Je bent is staat je behandelingen zelf vorm te geven.
• Ervaring binnen de GGZ is een pré.

Voorwaarden

Wij bieden een veelzijdige functie waarbij de omvang in eerste instantie 16 tot 20 uur per week is. De startdatum is 1 januari 2023. De honorering is marktconform en passend bij de gevraagde opleiding en werkervaring. Je ontvangt 8% vakantiegeld, een pensioenregeling, een telefoon, een laptop, een reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.

Interesse?

Wil je ons team komen versterken? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar info@mbpsychologie.nl. Wij zien je reactie graag voor 14 november 2022 tegemoet. Wil je eerst meer weten over de functie, neem dan via het algemeen nummer 0418 700509 contact op met Manita Buitenweg.

 

23-10-2022 Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl