Gezocht: regiebehandelaar GGZ Jeugd

Gezocht: regiebehandelaar GGZ Jeugd

Vanwege de groei van MB Kinder- en Jeugdpsychologie zoeken wij een regiebehandelaar in loondienst die zich voor langere tijd aan de praktijk wil binden. Daarnaast zijn wij op zoek naar tijdelijke vervanging vanwege zwangerschapsverlof, welke op ZZP-basis ingevuld kan worden. Ben jij de Orthopedagoog Generalist, GZ-psycholoog of Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP die wij zoeken? Wil jij samen met een multidisciplinair team hulp bieden aan kinderen en jeugdigen waarbij het leren niet vanzelf gaat of de ontwikkeling anders verloopt? Neem dan contact met ons op!

Wie zijn wij?

MB Kinder- en Jeugdpsychologie is een vrijgevestigde, regionale praktijk in Rivierenland die zich richt op kinderen en jongeren met leer- en gedragsproblemen. Wij werken vanuit vier locaties: Dodewaard, Geldermalsen, Tiel en Zaltbommel. Wij verzorgen onderzoek en behandeling binnen de Basis GGZ en bij kinderen met (een vermoeden van) ernstige dyslexie. Wij staan voor kwalitatief goede en persoonlijke zorg dicht bij huis. Ons team bestaat momenteel uit twee regiebehandelaren, tien psychologen/orthopedagogen, twee vaktherapeuten en twee praktijkassistentes.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige en cliëntgerichte collega die een relevante postmasteropleiding op het gebied van kind en jeugd heeft afgerond (OG/GZ/KJ). Je houdt van open communicatie, bent toegankelijk en zoekt de samenwerking op om veranderingen mogelijk te maken. Je haalt voldoening uit het begeleiden van collega’s en draagt graag opgedane kennis en ervaring over. Je denkt graag mee over het verbeteren van de interne processen om onze zorg nog beter te maken. Je hebt inmiddels al een paar jaar werkervaring opgedaan.

Wat bieden wij?

Wij bieden je binnen de Basis GGZ een veelzijdige en afwisselende functie aan, je krijgt volop de gelegenheid om je opgedane kennis en ervaring in te zetten in de klinische praktijk. Wij kennen een breed behandelaanbod en een grote diversiteit aan cliënten. Daarnaast maak je deel uit van een enthousiast en deskundig multidisciplinair team. Ondanks dat je al een paar jaar werkervaring hebt, staat jouw verdere ontwikkeling centraal bij MB Kinder- en Jeugdpsychologie. Als je bij ons in loondienst komt werken, wordt er bij de start van het dienstverband een opleidingsprogramma opgesteld om je vakkennis te verbreden en je persoonlijke vaardigheden te versterken.

Werkzaamheden

Wat vragen wij?

Voorwaarden

Wij bieden een veelzijdige en afwisselende functie aan. De tijdelijke vervanging betreft de periode van september 2023 tot en met februari 2024 met een omvang van 8 tot 16 uur per week. De honorering is marktconform en de werkdagen worden in onderling afgestemd, waarbij het mogelijk is om (deels) vanuit huis te werken. Wil je bij ons voor langere tijd in loondienst komen werken, dan is de minimale omvang 16 uur per week. Het aantal uur en de datum van indiensttreding wordt in onderling overleg bepaald. Het salaris bedraagt minimaal €3835 en maximaal €5848 bij een 36-urige werkweek. Je ontvangt 8% vakantiegeld, een pensioenregeling, een telefoon, een laptop, een aantrekkelijke reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.

Interesse?

Wil je ons team komen versterken? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar info@mbpsychologie.nl. Er is geen sluitingsdatum. De vacature staat open totdat die is ingevuld. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan via het algemeen nummer 0418 700509 contact op met Manita Buitenweg. Wij zien je reactie graag tegemoet.

 

Acquisitie met betrekking tot de tijdelijke vervanging wordt op prijs gesteld.

25-04-2023 Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl