Werkervaringsplaats

Werkervaringsplaats

De reactietermijn is inmiddels verstreken.

MB Kinder- en Jeugdpsychologie biedt een werkervaringsplek aan voor een universitaire psycholoog of orthopedagoog die werkervaring op wil doen binnen de Basis GGZ. Ben jij woonachtig in de regio Rivierenland en op zoek naar een werkervaringsplaats? Neem dan contact met ons op.

Wie zijn wij?

MB Kinder- en Jeugdpsychologie is een kleinschalige praktijk die zich richt op kinderen en jongeren met leer- en gedragsproblemen. Wij werken vanuit vier locaties in Rivierenland: Dodewaard, Geldermalsen, Tiel en Zaltbommel. Wij verzorgen onderzoek en behandeling binnen de Basis GGZ en bij kinderen met (een vermoeden van) ernstige enkelvoudige dyslexie. Wij staan voor persoonlijke zorg dicht bij huis.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een pas afgestudeerde gedragswetenschapper of een gedragswetenschapper die vanuit een ander werkveld de overstap naar de GGZ wil maken. Je bent leergierig en hebt affiniteit met kinderen en jeugdigen. Je houdt van open communicatie, bent toegankelijk en zoekt de samenwerking op om veranderingen mogelijk te maken. Een werkervaringsplek houdt meer in dan het verzorgen van diagnostiek en behandeling en vraagt om een brede interesse en actieve houding. Wij verwachten bijvoorbeeld dat je actief meedenkt over het verbeteren van ons zorgaanbod.

Wat bieden wij?

MB Kinder- en Jeugdpsychologie kent een klein en betrokken team van gedragswetenschappers die jou graag willen begeleiden bij jouw leerproces. Wij zorgen voor adequate begeleiding en supervisie om je leerdoelen te behalen. Als psycholoog of orthopedagoog op een werkervaringsplek krijg je met veel verschillende problematieken en behandelvormen te maken. De functie bestaat in eerste instantie uit het ondersteunen van de gedragswetenschappers op één of meerdere vestigingen. Na een periode van werken onder supervisie wordt van je verwacht dat je de werkzaamheden zelfstandig uit kan voeren.

Werkzaamheden

Wat vragen wij?

Voorwaarden

Een werkervaringsplek bij MB Kinder- en Jeugdpsychologie duurt 6 maanden met een omvang van 24 uur per week. Je ontvangt deze periode het minimumloon. Het perspectief is een dienstverband voor bepaalde tijd.   

Interesse?

Wil je ervaring opdoen binnen onze praktijk? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar info@mbpsychologie.nl. Wil je eerst meer weten over de werkervaringsplaats, neem dan via het algemeen nummer 0418 700509 contact op met Manita Buitenweg.

 

11-01-2020 Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl