Psycholoog of orthopedagoog gezocht

Psycholoog of orthopedagoog gezocht

De vacature is inmiddels ingevuld. 

Vanwege de groei van MB Kinder- en Jeugdpsychologie zijn wij op zoek naar een enthousiaste, betrokken en deskundige collega. Ben jij als psycholoog of orthopedagoog op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan? Neem dan contact met ons op.

Wie zijn wij?

MB Kinder- en Jeugdpsychologie is een kleinschalige praktijk die zich richt op kinderen en jongeren met leer- en gedragsproblemen. Wij werken vanuit vier locaties in Rivierenland/Bommelerwaard: Dodewaard, Geldermalsen, Tiel en Zaltbommel. Wij verzorgen onderzoek en behandeling binnen de Basis GGZ en bij kinderen met (een vermoeden van) ernstige enkelvoudige dyslexie. Wij staan voor persoonlijke zorg dicht bij huis.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige en klantgerichte collega die deskundig is op het terrein van kinderen en jeugd. Je houdt van open communicatie, bent toegankelijk en zoekt de samenwerking op om veranderingen mogelijk te maken. 

Wat bieden wij?

Wij bieden je een veelzijdige functie aan en je krijgt veel ruimte om je werk zelf vorm te geven. Je krijgt ondersteuning van een ervaren collega en je bouwt mee aan een groeiende praktijk. Daarnaast bieden wij je goede opleidingsmogelijkheden. Je werkzaamheden zullen voornamelijk op de locaties Geldermalsen en Zaltbommel zijn. 

Werkzaamheden

• onderzoek bij kinderen en jongeren met leer- en gedragsproblemen
• behandelingen vanuit verschillende invalshoeken waaronder CGT

Wat vragen wij?

• afgeronde academische opleiding psychologie of orthopedagogiek
• in bezit van een diagnostiekaantekening
• in bezit van rijbewijs B en een eigen auto
• bij voorkeur al een paar jaar werkervaring binnen de BGGZ of SGGZ
• bij voorkeur kennis van en ervaring met CGT en oplossingsgericht werken
• kennis van en ervaring met systeemtherapie en EMDR is een pré

Voorwaarden

Wij bieden een veelzijdige functie met een omvang van 24 tot 32 uur per week aan. De honorering is marktconform en passend bij de gevraagde opleiding en werkervaring.

Interesse?

Wil je ons team komen versterken? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar info@mbpsychologie.nl. Wil je eerst meer weten over de functie, neem dan via het algemeen nummer 0418 700509 contact op met Manita Buitenweg. 

 

29-04-2020 Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl