Maatregelen coronavirus

Bij MB Kinder- en Jeugdpsychologie hebben we maatregelen genomen om de risico’s op het verspreiden van het coronavirus te beperken.

Wij zetten onze dienstverlening met enkele aanpassingen voort. Onze behandelaren werken zoveel mogelijk vanuit huis. Als behandelingen naar het oordeel van de behandelaar via beeldbellen vormgegeven kunnen worden, zullen wij dat doen. Als de behandelaar het nodig vindt om uw kind op de praktijk te zien, dan kan dat. De behandelaar maakt dan een afspraak met u. Zonder afspraak kunt u niet naar de praktijk komen.

Het beleid dat we volgen is dat we alleen kinderen op de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. Als u één van de onderstaande met 'ja' kunt beantwoorden, dan verzoeken wij u zeer dringend om de afspraak af te zeggen. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijke bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij uw kind bij het betreden van de praktijk vragen zijn of haar handen te wassen met water en zeep of te desinfecteren met handalcohol. Wij verzoeken u uw kind naar de praktijk te brengen en daarna zelf weer naar huis te gaan. De wachtkamer is momenteel niet in gebruik. Bij het spreken van een behandelaar bij het halen en brengen van uw kind, houden wij ons zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd.

Oudergesprekken zullen voornamelijk telefonisch of via beeldbellen vormgegeven worden. Als naar het oordeel van de behandelaar een oudergesprek op de praktijk wenselijk is, dan kan dat. De behandelaar maakt dan een afspraak met u. Zonder afspraak kunt u niet naar de praktijk komen. 

Nog wat extra aanwijzingen:

Wij zullen u en uw kind ontvangen met een lach, maar niet de hand schudden.

Als u vragen heeft over de behandeling van uw kind, neem dan direct contact op met de eigen behandelaar. De contactgegevens staan op onze website vermeld.

Team MB Kinder- en Jeugdpsychologie

14-02-2021 Deel
Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl menu