Maatregelen coronavirus

Maatregelen coronavirus

Bij MB Kinder- en Jeugdpsychologie hebben we maatregelen genomen om de risico’s op het verspreiden van het coronavirus te beperken. Wij zetten onze dienstverlening met enkele aanpassingen voort.

Het beleid dat we volgen is dat we alleen kinderen en ouders op de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. Als u voor uw kind of voor uzelf één van de onderstaande vragen met 'ja' kunt beantwoorden, dan verzoeken wij u zeer dringend om de afspraak af te zeggen. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Wij houden ons aan de basisregels voor iedereen om besmetting met het coronavirus te voorkomen. Dit geldt ook voor gevaccineerden. Als wij onze handen wassen, elkaar de ruimte geven, zorgen voor voldoende frisse lucht en testen en thuisblijven bij klachten, worden er minder mensen besmet.  

Wij vragen u en uw kind bij het betreden van de praktijk de handen te wassen met water en zeep of te desinfecteren met handalcohol. Hoesten en niezen doen wij in de elleboog. Wij schudden geen handen en geven elkaar de ruimte, waarbij 1,5 meter een veilige afstand blijft. De wachtkamers van de verschillende locaties zijn open. Als het niet mogelijk is om elkaar voldoende ruimte te geven in de wachtkamer, is het verzoek om buiten te wachten. 

Oudergesprekken zullen nog voornamelijk telefonisch of via beeldbellen vormgegeven worden. Dit om drukte op de praktijk te voorkomen. Als naar het oordeel van de behandelaar een oudergesprek op de praktijk wenselijk is, dan kan dat. De behandelaar maakt dan een afspraak met u. 

Nog wat extra aanwijzingen:

Als u vragen heeft over de behandeling van uw kind, neem dan direct contact op met de eigen behandelaar. De contactgegevens staan op onze website vermeld.

Team MB Kinder- en Jeugdpsychologie

20-12-2021 Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl