Vacature vaktherapeut locatie Geldermalsen

Vacature vaktherapeut locatie Geldermalsen

Vanwege de uitbreiding van ons behandelaanbod is MB Kinder- en Jeugdpsychologie voor de locatie Geldermalsen op zoek naar enthousiaste, betrokken en deskundige vaktherapeuten. Wil jij als vaktherapeut een bijdrage leveren aan het versterken van de communicatieve- en sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen en jongeren? Neem dan contact met ons op.

Wie zijn wij?

MB Kinder- en Jeugdpsychologie is een kleinschalige praktijk die zich richt op kinderen en jongeren met leer- en gedragsproblemen. Wij werken vanuit vier locaties in Rivierenland: Dodewaard, Geldermalsen, Tiel en Zaltbommel. Wij verzorgen onderzoek en behandeling binnen de Basis GGZ en bij kinderen met (een vermoeden van) ernstige enkelvoudige dyslexie. Wij staan voor persoonlijke zorg dicht bij huis.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar verschillende vaktherapeuten. Hierbij denken wij aan professionals die beeldende therapie, dramatherapie, psychomotorische kindertherapie of speltherapie kunnen verzorgen. Wij zoeken en professional die houdt van open communicatie, toegankelijk is en de samenwerking opzoekt om veranderingen mogelijk te maken.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een veelzijdige functie aan en je krijgt veel ruimte om je werk zelf vorm te geven. Je werkt samen met orthopedagogen en psychologen en je bouwt mee aan een groeiende praktijk. Wij kennen een informele werksfeer waarbij er veel onderling wordt samengewerkt.

Werkzaamheden

Wat vragen wij?

Voorwaarden

Wij bieden een veelzijdige functie waarbij de omvang en de werkdagen in onderling overleg bepaald worden. Het is ook mogelijk om als ZZP-er bij ons te komen werken. De startdatum is 1 april 2021. De honorering is marktconform en passend bij de gevraagde opleiding en werkervaring.

Interesse?

Wil je ons team komen versterken? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar info@mbpsychologie.nl. Wij zien je reactie graag voor 4 januari 2021 tegemoet. Wil je eerst meer weten over de functie, neem dan via het algemeen nummer 0418 700509 contact op met Manita Buitenweg.

 

01-12-2020 Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl